HTML

Horgászat

Ötletek horgászathoz, horgászeszközök készítéséhez. Az itt bemutatott eszközöket bárki elkészítheti otthon. Semmilyen egészségkárosodásért vagy vagyoni kárért felelősséget nem vállalok.

Naptár

2010
<<  >>
jan feb már ápr
máj jún júl aug
sze okt nov dec

2010.02.19. 15:44 Fecske Adrián

Gyerekek által is elkészíthető

Ezek a gyereke által is elkészíthető felszrelési tárgyak is jó szolgálatot tehetnek.
Elsőnek egy bottartó: Fogunk egy fadarabot, egyik végét kihegyezzük másik végére pedig egy meghajlított drót ruhafogast kötözünk.

 

 

 

 

Utána egy Kiemelőháló spiccbotos keszegezéshez: Fogunk egy nyélnek való fát, majd dupla drót ruhafogast kötözünk rá. Ezután egy hajtűvel egy méretrevágott krumpliszsákot kötünk fel a keretre. Szigetelőszallaggal szebbé tehetjük.

 


 

 

 

 

És egy horogtartó:Fogunk szivacsot, parafadugót és ráragasztjuk egy műanyag dobozra. hHa a horogszámot is aláírjuk tökéletes lesz.

 


 

 

 

Végül egy úszótartó:Kell szivcsa, gumiszalag, műanyag doboz, ragasztó. A dobozra ragasztjuk a szivacsot, majd a dobozt átjuggatjuk, és bekötjök ide a gumiszalagokat(befőttesgumi). Alulra mehetnek a hasas föntre a lapos úszó.

 

 

 

 

 

Kellemes barkácsolást és Görbüljön!

Fecske Adrián

 

Szólj hozzá!


2010.02.19. 15:37 Fecske Adrián

Egyszerű horogszabadító

Vegyünk egy csomag datolyát és együk meg, majd a benne lévő pálcika végét csiszoljuk meg, hogy el ne vágja a damilt (a v alakú vége) és már kész is. Ha merevebb kell tegyünk rá vékony fa nyelet!
 Kellemes barkácsolást és Jó fogást!
      Fecske Adrián

Szólj hozzá!


2010.02.19. 15:35 Fecske Adrián

Csalihalas szerelék

Fogunk egy parafadugót és átfúrjuk lehetőleg középen, majd egy szívószáldarabot rakunk bele. Ezután veszünk egy drótelőkét és végólmot teszünk az egyik végére egy forgókapocs segítségével.
Használata: A nehezéket  a főszinórra tesszük és egy darab befőttesgumival hátul megütköztetjük,  majd fogjuk a dugót és a szívószálon átfűzve a damilt azt is feltesszük. Ezután jöhet a forgókapocs az előke és a kishal.
 Kellemes barkácsolást és Jó fogást!
      Fecske Adrián

1 komment


süti beállítások módosítása